(Romerikes Blad)

Tirsdag var innspillingen i full gang ved Shell-stasjonen på Skårer ved Knatten i Lørenskog, skriver VG som var tilstede og observerte at Strømdahl i aksjon.

Det var nettopp ved denne bensinstasjonen at Tom Hagen møtte politiet for første gang. Møtet fant sted den 31. oktober 2018. Da hadde Hagen med seg trusselbrevet, som han forklarte at var funnet i hjemmet samme ettermiddag.

Ifølge VG er det denne scenen som ble spilt inn tirsdag.

Ansvarlig produsent i Monster, Håkon Briseid, bekrefter overfor VGTV at det er Netflix-serien som spilles inn på bensinstasjonen, men vil ikke kommentere Strømdahls rolle.

– Han er en av skuespillerne som skal være med, men jeg kommenterer ikke enkeltroller, sier Briseid til kanalen.

Det er produksjonselskapet Monster som står bak innspillingen av dramaserien. Serien er kjøpt opp av Netflix og vil ha premiere i 2022, ifølge Aftenposten.

Netflix-serien om forsvinningssaken i Lørenskog skal ikke handle om skyldspørsmålet, har serieskaperne tidligere uttalt

– Vi mener det er viktig og riktig å gjøre dette nå, uttalte manusforfatter Nikolaj Frobenius til Aftenposten tidligere denne måneden.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra parets hjem 31. oktober 2018 og er ikke funnet. Ektemannen Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap. Hagen har nektet enhver befatning med konas forsvinning.